De agenda Bitsing post-hbo-opleidingen najaar 2018!

Categories FeaturedPosted on

Er staan twee Bitsing post-hbo-opleidingen gepland in oktober dit jaar, waarin je wordt opgeleid in de Bitsing-methode om je eigen organisatie tot groei te brengen.

Tijdens de opleiding leer je alles over de methode en zijn modellen en maak je als eindresultaat je eigen Bitsing-groeiplan.

In vijf lessen nemen de docenten je mee langs alle facetten van Bitsing. De theoretische, maar ook de praktische. Er wordt gedoceerd over het ontstaan van Bitsing, de achtergronden, de werking en aan de hand van de praktische modellen leer je ermee te werken, om tenslotte als onderdeel van het examen de opleiding af te ronden: een eigen Bitsing-plan met ‘garanties voor groei’ te maken!

Les 1.
Introductie Bitsing, methoden, modellen, analyse vertrekpunt, formuleren van doelen.

Les 2.
Waarborgen dat je doel wordt bereikt, het maken van strategische keuzes op basis van de ‘potloden-filosofie’ van de Bitsing-methode.

Les 3.
Het onverslaanbaar maken van je marktbewerking, het vinden van je niet-kopieerbaarheid en de vertaling daarvan naar beloften, positionering en communicatieboodschappen.

Les 4.
Alles uit iedere persoon in doelgroepen halen, het prioriteiten actieplan op basis van het ‘BITSER-model’ van de Bitsing-methode, en het realiseren van effectieve actieprogramma’s.

Les 5.
Het leren voorspellen van de resultaten en rendementen van je actieprogramma’s.

Nu kun je je Bitsing-plan vervaardigen en aan de docenten voorleggen. Die beoordelen je plan en geven feedback voor optimalisatie. En als je plan helemaal op orde is ontvang je het Bitsing-post-hbo-certificaat en kun je jouw plan in de dagelijkse praktijk gaan brengen.

De eerste opleiding is met negen deelnemers afgerond en heeft voor een aantal al direct geleid tot bijzondere resultaten, zoals voor Marianne Huurman van Mercyships die “door een andere blik en het verleggen van aandacht in een aantal weken honderduizenden Euro meer omzet heeft verdiend”.

Onderaan deze pagina kun je de studiegids via email ontvangen.

Er zijn de aankomende periode twee opleidingen gepland. Met daarbij de keuze voor een avond-variant of een dagopleiding.

  • Opleiding 1 (afgerond)
  • Opleiding 2 (dagopleiding) start vrijdag 5 oktober 2018
  • Opleiding 3 (avondopleiding) start dinsdag 16 oktober 2018

Het adres van de opleiding is:

Krijn Taconiskade 370, Amsterdam
(parkeren is een eitje en ook met het openbaar vervoer ben je er zo).

Vraag hieronder de studiegids aan voor de opleiding waar je interesse in hebt.

Mail mij de Studiegids