Bitsing Post-HBO opleiding van Start

Categories De wereld van BitsingPosted on

Wil je kunnen Bitsen?
De Bitsing Post-HBO opleiding gaat starten!

‘The Academy for Bitsing Studies’ (een initiatief van de grondlegger van Bitsing) start in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Strategisch en Operationeel Management (NISOM) deze zomer al de allereerste Bitsing Post-HBO-opleiding van Nederland. Het uitgangspunt is de deelnemers op een positieve manier te leren hoe je met Bitsing doelen bereikt.

De CRKBO geaccrediteerde opleiding (zie verderop) zal bestaan uit 7 lessen die elk de zeven principes van de Bitsing-methode volgen.

De eerste module

In de zomer gaat de eerste module ‘Bitsing Operationeel Management’ aanvangen. In Amsterdam. Eenvoudig bereikbaar met alle vormen van transport.

Tijdens deze opleiding leer je alles over de praktische, tactische en uitvoerende aspecten van Bitsing, en kun je daarna Bitsing in de praktijk brengen. Bijvoorbeeld in de marketing, communicatie en sales plannen en acties.

CRKBO accreditatie [https://www.crkbo.nl]

De organisatie achter de opleiding is op kwaliteit geaccrediteerd door het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opleiding, het studiemateriaal en niet onbelangrijk de docenten voldoen aan de kwaliteitseisen van het CRKBO.

Naast de accreditatie van het CRKBO is het proces gestart om de CIPION accreditatie te verkrijgen. Het CIPION, Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland, is een onafhankelijke organisatie die initiële en permanente educatie opleidingen toetst, diplomeert of certificeert. Deze toetsing is belangrijk voor de opname van de permanente educatie in het register.

BTW ontheffing

Er is een BTW ontheffing. Erg prettig, want daarmee is de besteding aan de opleiding lager.

“Met deze stap is de cirkel rond”, zegt Frans de Groot – grondlegger van Bitsing. “Bitsing neemt al vele jaren een prominente plek in het bedrijfsleven in. Hoe mooi is het dat hun werknemers nu volledig in Bitsing kunnen worden opgeleid?”.

De Voorlichtingsavond (van 19:00 – 21:00)

Laat je inspireren door de befaamde 1-uur durende Bitsing lezing van Frans de Groot. Schrijf je in op de voorlichtingsavond. Dan krijg je een gesigneerd exemplaar van het nieuwe het internationale boek ‘The Seven Laws of Guaranteed Growth’. Het aantal exemplaren is beperkt.

Inschrijven voorlichtingsavond