Laat je inspireren

Categories InspiratiePosted on

Deventer, 21 september 2023

Door: Justin Imhof, International key account manager bij Koninklijk Auping

Vandaag gaf Frans de Groot, grondlegger van de Bitsing methode, een inspiratiesessie bij Auping.

Bitsing is een wetenschappelijke managementmethode waarmee bedrijven, organisaties, instellingen, werknemers en individuele personen probleemloos hun doelstellingen bereiken, met een vooraf voorspeld resultaat en rendement op de activiteiten.

Frans heeft met zijn methode succesvol honderden organisaties gecoacht in het behalen van hun doelen (waaronder Nike, HP, Shell, Ikea, Heineken, Samsung). Hij doceert zijn methode aan diverse Universiteiten en is auteur van de Nr. 1 Managementboek Bestseller “Bitsing, Garanties voor Groei”.

Frans en Koninklijke Auping wilden graag een keer in contact komen met elkaar. Met veel plezier en succes mocht ik deze inspiratiesessie organiseren.
Frans ontzettend bedankt voor vandaag. We gaan aan de slag met jouw methode om onze groei in binnen- en buitenland verder te realiseren!

De commentaren op LinkedIn http://bit.ly/3Pv2Trn

Haarlem, 25 september 2023

Door: Mike Visser, docent Inholland, hva, ncoi, Universidad de Alcala

Internationale Sales-drie-daagse Haarlem
Hoe ga je Dr. Blend. Cargoweb, H20 gaming internationaal verder uitrollen? Na korte briefing van Klaas Schuit van Blauwe Monsters, Mathijs Vink en Jordi hebben onze studenten scherp en overtuigende pitch gegeven. Vanuit analyses Duitse en Engelse markt een visie met doelen ontwikkeld met concreet voorstel voor activiteiten voor groeiresultaat met o.a. de Bitsing methode. Dank #Blauwemonsters #cargoweb #drblend

De commentaren op LinkedIn https://bit.ly/3RR1wGv