Gebruikers

De meest recente berekening laat zien dat er wereldwijd naar schatting tussen 400.000 en 500.000 gebruikers van Bitsing zijn. In 172 verschillende landen. De teller van de omzetgroei, die organisaties onder begeleiding van een Bitsing Master gezamenlijk hebben doorgemaakt staat op 830.000.000.000 euro. Dat is meer dan wat wij met z’n allen voor Nederland verdienen!

De gemiddelde gerealiseerde groei, na de start met Bitsing, is 43%. De hoogste groei bereikte het onmogelijke percentage van 500. Wetenschappelijke studies hebben laten zien dat een groei van 900% met Bitsing is te realiseren. Maar dan mag er niets fout gaan. En natuurlijk gaat er wel eens iets fout. Maar nooit ten koste van het waarborgen van de continuĆÆteit en de groei.

Bitsing kent een uitzonderlijke waardering. Louter positieve reacties. Meer dan 3.600 recensies…je zal ze maar hebben…

…en die heeft de Bitsing methode.
Het zijn er meer dan dat. 3.682 uitspraken van heuse Bitsing-fans. Van CEO’s, bedrijfseigenaren, managers, receptie-medewerkers, politici, ambtenaren, cfo’s, commerciĆ«le directeuren en hun medewerkers, managers, uitvoerenden, studenten, starters, scale-ups, leraren, HR directors en managers, professoren, beleidsmedewerkers.

Een willekeurig 100-tal zijn uitgelicht in het Spreukjesboek.

En er staan ook heel wat interviews op deze website. Hoe anderen Bitsing gebruiken. Daar doe je extra veel kennis en inspiratie mee op. Erg leerzaam. Deze bijvoorbeeld:

Sandd
Het Zwitserse Selecta
HP worldwide
Saint Gobain Weber Beamix
NAS (Toptalent weven)
Shell International
Woning corporatie De Key
ToysXL (het huidige Intertoys – Magie op de winkelvloer)
Bertram en de Leeuw Uitgevers

Klik HIER voor een lekker inspirerend overzicht van wat anderen over Bitsing te zeggen hebben

Bitsing toepassen