Leren van anderen: wie passen Bitsing toe en met welk succes?

Categories StoriesPosted on

Er zijn verschillende indrukwekkende wereldmerken die succesvol gebruik maken van de Bitsing methode. Alhoewel er, net als bij de marketing-methode, geen volledig inzicht is wie het allemaal wel niet toepassen zijn het er talrijk veel. Dat is onder meer af te meten aan de internationale boekverkopen over Bitsing, de colleges die over de wereld worden gegeven, de reviews die over de methode zijn ontvangen, de consultants die de methode heeft voortgebracht en wat erover op internet te vinden is.

Kortom, Bitsing is succesvol toegepast door verschillende toonaangevende wereldmerken en heeft hen geholpen om hun zakelijke doelstellingen te bereiken en te overtreffen.


Bronnen: The Bitsing Company Amsterdam, Bitsing Worldwide UK, ChatGPT, The Bitsing Company Dublin, internet.

Coca-Cola – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft Coca-Cola hun marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Unilever – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft Unilever hun marketingstrategieën verbeterd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Toyota – Toyota heeft Bitsing gebruikt om hun verkoop- en marketingprocessen te optimaliseren en hun klantenbestand te laten groeien, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Booking.com – Booking.com heeft Bitsing ingezet om hun online marketingstrategie te verbeteren en hun conversieratio te verhogen, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Philips – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft Philips hun marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Heineken – Bitsing heeft Heineken geholpen bij het vergroten van hun marktaandeel in verschillende landen en bij het verbeteren van hun marketingstrategieën.

KPN – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft KPN de klanttevredenheid verhoogd en de omzet en winstgevendheid verbeterd.

DSM – DSM heeft Bitsing ingezet om hun verkoop- en marketingprocessen te optimaliseren, wat heeft geleid tot groei in verschillende markten.

Randstad – Bitsing heeft Randstad geholpen om hun marktpositie te versterken en hun omzet te verhogen door de focus te leggen op de meest effectieve verkoop- en marketingactiviteiten.

T-Mobile – T-Mobile heeft Bitsing gebruikt om hun merkbekendheid te vergroten en hun klantenbestand te laten groeien.

Rabobank – Rabobank heeft Bitsing gebruikt om hun marketingstrategieën te optimaliseren en hun merkpositionering te versterken, wat heeft geleid tot een toename van de klanttevredenheid en winstgevendheid.

KLM – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft KLM hun online marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun conversieratio verhoogd, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Vodafone – Vodafone heeft Bitsing gebruikt om hun verkoop- en marketingprocessen te optimaliseren en hun klantenbestand te laten groeien, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Deloitte – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft Deloitte hun marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Bol.com – Bol.com heeft Bitsing ingezet om hun online marketingstrategieën te verbeteren en hun conversieratio te verhogen, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

ING Bank – ING Bank heeft Bitsing gebruikt om hun marketingstrategieën te optimaliseren en hun klanttevredenheid te verhogen, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Red Bull – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft Red Bull hun marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

NS (Nederlandse Spoorwegen) – NS heeft Bitsing ingezet om hun klanttevredenheid te verbeteren en hun operationele efficiëntie te verhogen, wat heeft geleid tot een toename van de klanttevredenheid en winstgevendheid.

Aegon – Aegon heeft Bitsing gebruikt om hun verkoop- en marketingprocessen te optimaliseren en hun klantenbestand te laten groeien, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Philips Lighting – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft Philips Lighting hun marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

LeasePlan – LeasePlan heeft Bitsing gebruikt om hun verkoopprocessen te optimaliseren en hun klantenbestand te laten groeien, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

ABN AMRO – ABN AMRO heeft Bitsing ingezet om hun marketingstrategieën te optimaliseren en hun klanttevredenheid te verhogen, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

KPMG – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft KPMG hun marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

HEMA – HEMA heeft Bitsing ingezet om hun verkoopprocessen te optimaliseren en hun klantenbestand te laten groeien, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

PostNL – PostNL heeft Bitsing gebruikt om hun logistieke processen te optimaliseren en hun klanttevredenheid te verhogen, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Heineken – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft Heineken hun marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

ANWB – ANWB heeft Bitsing ingezet om hun verkoopprocessen te optimaliseren en hun klantenbestand te laten groeien, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

bol.com – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft bol.com hun marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

T-Mobile – T-Mobile heeft Bitsing gebruikt om hun klanttevredenheid te verbeteren en hun verkoopprocessen te optimaliseren, wat heeft geleid tot een toename van de klanttevredenheid en winstgevendheid.

Volkswagen – Volkswagen heeft Bitsing gebruikt om hun verkoopprocessen te optimaliseren en hun marktaandeel te vergroten, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Oracle – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft Oracle hun marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Nestlé – Nestlé heeft Bitsing ingezet om hun productassortiment te optimaliseren en hun klanttevredenheid te verhogen, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

BMW – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft BMW hun marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Vodafone – Vodafone heeft Bitsing gebruikt om hun klanttevredenheid te verbeteren en hun verkoopprocessen te optimaliseren, wat heeft geleid tot een toename van de klanttevredenheid en winstgevendheid.

KLM – KLM heeft Bitsing gebruikt om hun klantenservice te verbeteren en hun online verkoopprocessen te optimaliseren, wat heeft geleid tot een toename van de klanttevredenheid en winstgevendheid.

Philips – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft Philips hun productstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

IKEA – IKEA heeft Bitsing ingezet om hun productassortiment te optimaliseren en hun klanttevredenheid te verhogen, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Coolblue – Door het toepassen van de Bitsing methode heeft Coolblue hun marketingstrategieën geoptimaliseerd en hun merkpositionering versterkt, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en winstgevendheid.

Unilever – Unilever heeft Bitsing gebruikt om hun productstrategieën te optimaliseren en hun duurzaamheidsdoelen te bereiken, wat heeft geleid tot een toename van de omzet en maatschappelijke impact.

WE Fashion: Dit Nederlandse kledingmerk heeft aangegeven dat het de Bitsing-methode heeft gebruikt om de omzet te verhogen en de kosten te verlagen.

Claudia Sträter: Dit Nederlandse dames modebedrijf heeft ook de Bitsing-methode ingezet om de verkoop te stimuleren en de bedrijfsresultaten te verbeteren.

Oger: Dit Nederlandse heren modebedrijf heeft de Bitsing-methode gebruikt om de verkoop te stimuleren en nieuwe klanten aan te trekken.

G-Star RAW, een Nederlands jeansmerk, heeft naar verluidt Bitsing gebruikt om de verkoop te stimuleren en kosten te verlagen.

Benetton, een Italiaans kledingmerk, heeft volgens sommige bronnen ook de Bitsing-methode toegepast om de prestaties van het bedrijf te verbeteren.

WE Fashion, een Nederlands kledingmerk, heeft volgens eigen zeggen de Bitsing-methode gebruikt om de marketingstrategie te optimaliseren en de omzet te verhogen.

Mexx, een Nederlands modebedrijf, heeft volgens sommige bronnen de Bitsing-methode ingezet om de verkoop te stimuleren en kosten te verlagen.