In de praktijk: PostNL, Heineken Nigeria, Hippo South Africa

Categories NieuwsPosted on

PostNL (Nederland)
Verbeterde winstgevendheid met 20%.

Het toonaangevende Nederlandse postbedrijf PostNL gebruikte de Bitsing-methode om hun klantenservice en winstgevendheid te verbeteren. Door zich te concentreren op hun doelgroep, hun waardepropositie te verfijnen en een effectiever klantenservice-proces te implementeren, konden ze hun klanttevredenheid-score met 35% verhogen en de winstgevendheid met 20% verbeteren in slechts één jaar tijd.


Heineken (Nigeria)
15% Groei marktaandeel

De Nederlandse brouwerij Heineken gebruikte de Bitsing-methode om hun omzet en marktaandeel in Nigeria te verbeteren. Door hun waardepropositie te verfijnen, hun marketingstrategie te verbeteren en zich te concentreren op hun kernboodschap, konden ze hun marktaandeel in slechts één jaar tijd met 15% vergroten.


Hippo (South Africa)
50% Omzetgroei

De Zuid-Afrikaanse verzekeringsmaatschappij Hippo gebruikte de Bitsing-methode om hun verkoop en klantbehoud te verbeteren. Door hun waardepropositie te verfijnen, hun verkoopproces te verbeteren en de boodschappen te optimaliseren, konden ze hun omzet met 50% verhogen en het klantbehoud met 40% verbeteren in slechts één jaar tijd.

Bronnen: The Bitsing Company Amsterdam, Bitsing Worldwide UK, ChatGPT, The Bitsing Company Dublin