Masterclass: het Bitsing plan

Categories Geen categoriePosted on

Als je erg houdt van zelfwerkzaamheid en je Bitsing in al zijn facetten zelf wil ervaren dan adviseren wij je de eendaagse Bitsing-masterclass, die je traint in het maken van je eigen Bitsing-doelplan. In een enkele dag vlieg je langs de theorie en praktijk van Bitsing en de modellen. Om eigenhandig een nieuw plan te maken of een bestaand plan te updaten.

Na enige voorbereiding (we vragen je eerst informatie bijeen te zoeken) ga je onder begeleiding van een Bitsing professional een volle dag met jouw informatie met de modellen aan de slag om de werking goed te ervaren. 

Je gaat daarbij de basis leggen voor een nieuw doel plan of een bestaand plan updaten. 

In feite ga je getraind worden hoe je de modellen van Bitsing voedt met jouw specifieke kennis, ervaring en bijeengezochte informatie. Waardoor je de complete basis legt voor jouw doel plan gebaseerd op Bitsing-methode. 

De masterclass is de ideale manier om razendsnel de basis van Bitsing en zijn modellen te leren begrijpen en om te vormen naar het plan dat je inzicht geeft in wat je dient te doen om jouw Continu├»teits- en Groeidoel te behalen. 

Fysiek op locatie: 1 dag
Remote online: 4 sessies van 2 uur


Mail mij de pdf met achtergronden van de volgende hulpprogramma's: