25 november: Masterclass ‘de Wereld van Bitsing’

Categories Economie, FeaturedPosted on

Je kent het wel. Je hebt een doel. Met je bedrijf, je instelling of organisatie. Met je afdeling, je collega’s, of je eigen persoonlijke doel. Welk doel het ook is, je gaat er lekker voor aan de slag, en dan…dan slaat het besef toe dat je eigenlijk helemaal niet weet wat je moet doen om het te laten lukken.

Wist je dat het gros van de doelen niet wordt gehaald? Dat de meeste dingen die gedaan worden eindigen in teleurstelling? En dat is helemaal niet zo gek. Want, wie weet er nou exact wat ervoor nodig is om met 100% zekerheid altijd weer succesvol te zijn?

Niemand!

Nou, niemand?
Behalve degenen dan, die de 1-daagse masterclass* over de Bitsing methode hebben gevolgd. Lees maar eens even mee hoe dat kan.

*Twee keer per jaar wordt de met een 9,2 gewaardeerde Masterclass georganiseerd. Je kunt je nu inschrijven voor de Masterclass van 25 november 2022.Ook jij hebt vast al wel meegemaakt dat je ontiegelijk hard je best hebt gedaan om iets fraais te bereiken en dat het niet is gelukt. En je weet helemaal niet hoe dat komt. Je kunt wel gissen, maar echt zeker weet je het niet. Lastig. Want, hoe ga je in het vervolg te werk?
We kunnen je hier al vertellen, en dat is een fijne troost dat als je een doel niet hebt gehaald, je het niet fout hebt gedaan, maar simpelweg dat je slechts een deel hebt gedaan van wat er echt voor nodig was!
Daar zit de oorzaak.

“Ik meen het echt dat ik denk dat jij marketing hebt gehackt, mijn handen jeuken om dit tot leven te brengen.”

Hugo van den Biggelaar, Member Growth Team at Nike Portland USA

Succes is de optelsom van alles tezamen.

Onthoud deze wijsheid! Want, er komt namelijk meer bij kijken om de eindstreep te bereiken, dan die ene allerbeste coureur, dat geweldig presterende team dat daar achter hem staat én die perfect presterende auto. Door een simpele lekke band kom je er niet.

We hebben wel eens horen zeggen dat ‘alle afdelingen hun doelen hebben bereikt, behalve één…conclusie: uiteindelijke doel van de organisatie niet bereikt’. Succes is de optelsom van alles tezamen.

“De methode en praktische uitgangspunten zijn beslist inspirerend voor het bereiken van diverse doelstellingen die een bedrijf zich stelt.”

Pieter Elbers, former CEO KLM Royal Dutch Airlines / Air France

Bitsing: ‘s-werelds enige allesomvattende methode…

…waarin feitelijk alle succes-bepalende factoren zijn gebundeld. Daar ga je tijdens de Masterclass mee aan de slag.
Bijna dertig jaar geleden werden de fundamenten van de Bitsing methode ontdekt. Daarna volgenden de wetenschappelijke onderzoeken in het ‘European Master Programma in System Dynamics’, die de werking van de methode beproefden.
En de talrijke bedrijven, instellingen, organisaties en individuele personen, die er in alle uithoeken van de wereld probleemloos de meest ambitieuze doelen mee halen, hebben ertoe geleid dat Bitsing de meest toegepaste methode in de wereld is, die het bereiken van allerhande doelen kan garanderen:

 • Continuïteits- en groeidoelen van organisaties.
 • Het probleemloos werven van personeel.
 • Het maximaliseren van de motivatie en prestaties van medewerkers.
 • Het krijgen en behouden van een relatie voor het leven (ja, zelfs in de dating-wereld is de Bitsing methode wijd en breid toegepast).
 • Een levensdoel, zoals bijvoorbeeld gelukkig zijn, of vitaliteit…zeg het maar.

Stel je eigen doel, en ga gedurende de Masterclass zien en ervaren hoe en waarmee je dat doel kinderlijk eenvoudig behaalt.

Wat anderen over Bitsing te zeggen hebben

“Geregeld was er sprake van een resultaat dat significant hoger dan de doelstelling lag.”

Prof. Dr. J.A.M Vennix, Professor Emeritus of Research Methodology and System Dynamics at Radboud University and former executive director of the Erasmus Mundus European Master’s Program in System Dynamics (EMSD)

Wat gaat er gebeuren?

Tijdens de masterclass van 25 november word je een volle dag gefêteerd op de aspecten en praktische modellen voor gegarandeerd succes: de zeven factoren voor het onmiskenbaar behalen van doelen.

 1. Startpunt: na een korte kennismaking en introductie start de Masterclass met hoe je juiste doelen stelt. Wat is dat en hoe doe je dat? Welk doel brengt echt succes?
 2. Richting bepalen: Vervolgens ga je ontdekken met welke focus en waarop je het behalen van je doel zeker stelt. En let op: dat is een heel andere focus dan je nu denkt.
 3. Onverslaanbaar zijn: als je een doel wilt bereiken, dan heb je daar vaak mensen voor nodig. Hoe zorg je ervoor dat jij als mens, als bedrijf, instelling of organisatie zo onverslaanbaar aantrekkelijk bent dat je alles en iedereen, die het behalen van jouw doel in weg staan het nakijken geeft. De zoektocht naar jouw niet-kopieerbare identiteit (zoals we dat noemen) is een van de vele eyeopeners tijdens de Masterclass.
 4. Actieplan: een doel bereiken vraagt om actie. Je gaat er immers iets voor doen. Maar welke actie is nodig? In dit deel van de Masterclass ontdek je, met welke mix van actieprioriteiten je met zekerheid het doel bereikt.
 5. Uitvoering: met het actieplan (de sessie hiervoor) weet je wat je moet doen. Maar hoe doe je dat dan? Of te wel, hoe zorg je er ervoor dat alles wat je doet ook effectief is? Doet wat het moet doen! En liever nog meer dan dat je ervan verwacht? Dat ga je hier ontdekken en toepassen. Je leert hier op welke psychologische fundamenten het sturen van gedrag is gestoeld.
 6. Voorspellen. Dit is een leuke. Je gaat leren resultaten te voorspellen. Het vooraf voorspellen van de uitkomsten van al je acties en desgewenst die van je collega’s, zodat je bij voorbaat al weet wat je kunt verwachten? Ja, dat kan dus echt. Je gaat in dit deel van de Masterclass zien wat de formule is om resultaten te kunnen voorspellen. De Bitsing methode is ‘s-werelds enige wetenschappelijk beproefde en in de praktijk bewezen methode, waarmee je vooraf resultaten kunt voorspellen van de acties die gepland staan. Hoe gaaf is dat?
 7. Positief rendement. En tenslotte: doe je de dingen niet voor niks. Natuurlijk om je doel te bereiken, maar dan ook graag met een positief (financieel) rendement. Als je iets doet kost dat geld, en/of tijd en inspanning, dan wil je daar toch wel een positief gevoel aan overhouden. Voor een bedrijf, instelling of organisatie kan dat financieel rendement zijn, zodat je meer geld overhoudt dan dat het heeft gekost en de continuïteit is gewaarborgd.
  Voor jou als privé persoon wil je een goed gevoel overhouden. Dat het resultaat positiever is dan de inspanningen die ervoor zijn geleverd: een persoonlijk rendement is dat. Het komt allemaal aan de orde in dit laatste deel van de Masterclass. Nooit meer budgetproblemen, en nooit meer een teleurgesteld gevoel.

“Turnover grew by 168% after I implemented the Bitsing programma”

Martijn Boermans, Global Sales Program Manager & Competitive attack at Hewlett Packard Enterprise Worldwide

Voor wie is de Masterclass?

De masterclass is er speciaal voor jou. Bijvoorbeeld als je ondernemer bent, zzp-er, manager, afdelingshoofd, werknemer. Eigenlijk is de Masterclass voor iedereen, die heel graag zijn eigen doelen wil behalen en nu wel eens een keertje echt wil weten wat er nu ten grondslag ligt aan het succesvol behalen ervan en daar de rest van het leven op kan sturen.

Je gaat het allemaal leren, zien en ervaren.

Niet onbelangrijk om te weten dat je niets te zien en te horen krijgt van wat je al weet, maar alles wat je nog niet weet. Als het kwartje valt en je gaat het doorgronden ervaar je een waanzinnige transformatie. En wil je niet meer zonder.

“Het is begin juli 2022 en we hebben 78% van het jaardoel te pakken.”

Hans van den Beukel, Business consultant bij Geldersche Woning en Houtbouw

495 euro (excl. btw)

Dat kost het. Per deelnemer. Daar zitten een lunch in en alle versnaperingen en niet te vergeten een door de grondlegger gesigneerd exemplaar van de #1 bestseller over Bitsing.
Voor 495 euro ga je met een volle koffer inspiratie, kennis en tools naar huis.
Er zal geen dag meer voorbijgaan dat je niet succesvol bent.

Inschrijven

“I was really impressed by how simple and applicable this method is! Every company that is looking for continuity and growth should be aware of this model.”

Christiaan Koene – Sales Director Customer Experience at Oracle

Locatie

Bij het eerste ‘zero-energy’ hotel ter wereld. In de Sky lounge op de 10e verdieping.
Het Four Elements Hotel in Amsterdam. Bert Haanstrakade 1074.

Op de 10e verdieping is de board room van de Masterclass, waarvan we hopen dat je niet teveel wordt afgeleid door het spetterend gave uitzicht over Amsterdam Bay Area, met indrukwekkend zicht op de nieuw opgespoten eilanden van IJburg Amsterdam.
Het is tevens een cocktaillounge, dus als je na afloop met een luxe drankje en lounge muziek op de achtergrond van het uitzicht wilt genieten, dan doen we dat gewoon.

Openbaar vervoer
Simpel bereikbaar vanaf het CS in een keer met tram 26 naar het eindpunt Amsterdam IJburg (20 minuten). Vanwaaruit het 6 minuten lopen is naar het Four Elements Hotel.

Met de auto
Ga je met de auto, dan is het heel gemakkelijk bereikbaar (je hoeft helemaal niet door de drukke stad heen). Vanaf de A1 en de A10 (ringweg Amsterdam) ben je er met vijf minuten. Parkeren kan gratis in de parkeergarage van het hotel. We gaan niet met die belachelijke parkeertarieven de kas van Gemeente Amsterdam spekken.

De route

“Well done! I’m a strong believer in this approach!! I’m spreading the news about it all over the Globe.”

Frank van Bokhorst, Chief Commercial Officer at Emmi Gruppe
De Sky lounche

Alles op een rij

 • Masterclass: de Wereld van Bitsing
 • Wanneer: vrijdag 25 november 2022
 • Duur: 1 dag (start 9.30 tot 16.30)
 • Waar: Four Elements Hotel, Bert Haanstrakade 1074, Amsterdam, Sky lounge
 • Bereikbaarheid: met ov (20 minuten vanaf CS met tram 26 naar eindpunt IJburg), met auto zonder omwegen (gratis parkeren in parkeergarage hotel)
 • Deelname: 495 euro (excl. btw) per deelnemer, inclusief Bitsing boek, lunch, versnaperingen
 • Door: Frans de Groot (de grondlegger van Bitsing) en Mike Visser (docent srm, inholland, ncoi)

Succes is de optelsom van alles tezamen. Het is maar dat je het weet!
Het wordt een hele gave dag. Het zou mooi zijn als je er de 25e bij bent!

“We hebben drie successen gerealiseerd: een trendbreuk in groei, het verbeteren van de klanttevredenheid en meer blije medewerkers.”

Kristien Jansen, Chief Commercial Officer at Selecta en Winner Award Netherlands Commercial Director of the Year

En nog veel meer inspirerende uitspraken van Bitsing gebruikers: het Spreukjesboek

Inschrijven

Na inschrijving (hieronder) ontvang je direct een email met de bevestiging.
Geen email ontvangen? Check je spambox.

Deelnemen aan de Bitsing Masterclass