𝐆𝐨𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐬 𝐰𝐢𝐧𝐭 𝐊𝐨𝐦𝐞𝐞𝐭 𝐀𝐰𝐚𝐫𝐝!

Categories InspiratiePosted on

Golden Naturals, van de hoogwaardige voedingssupplementen, heeft de Komeet Award 2022 gewonnen. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door who-cares.nl, uitgever van het gelijknamige zelfzorg-vakblad en uitgereikt aan de snelstgroeiende merken in de branche. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking ontving directeur en mede-eigenaar Jan-Dirk Troost de award uit handen van Ruud van Munster, managing director van NDS.

Hoe win je een Komeet Award?

Allereerst door hoe je als organisatie ‘in het leven staat’. De medewerkers van Golden Naturals kenmerken zich door hun gezamenlijke visie dat gezondheid begint met een lach. “Geen dag gelachen, is geen dag geleefd” en “lachen is gezond” hoor je er vaak in wandelgangen. En dat het plezier dat de medewerkers met elkaar, met hun leveranciers en hun klanten onderling bindt, toont dat dit kan leiden tot uitzonderlijke groei. It starts with a smile! zoals ze dat zelf zeggen.

Vanzelfsprekend zijn daarnaast de bijzondere eigenschappen van het product een reden voor groei. Door constante innovatie, gedreven door kennis en ervaring, is Golden Naturals in staat hoogwaardige voedingssupplementen op de markt te brengen. Door de duidelijke communicatie die zij rondom hun producten voert en de constante kennisoverdracht naar consument en retail weten de klanten wat zij kopen en hoe en waarvoor het te gebruiken. Die kennisoverdracht is een wezenlijk aspect van het beleid van Golden Naturals, welke de uiteindelijke werking van hun producten ten goede komt en waardoor klanten, ook klant blijven. En trouwe klanten zijn de basis voor groei.

Werner Jentjens, oprichter eigenaar van Golden Naturals over de Bitsing methode:

“Iedereen is laaiend enthousiast”

Het ranken van de Komeet Award

De rankings om in aanmerking te komen voor de Award komen tot stand op basis van de meetgegevens van IRI Nederland. De vooraanstaande aanbieder van marktinformatie, marktinzichten en consultancy diensten op het gebied van FMCG en Retail. Voor deze awards richtten zij zich in het bijzonder op supermarkten en drogisterijen. 

Meer Awards voor Golden Naturals

De Komeet Award is een mooie aanwinst voor de prijzenkast van Golden Naturals: eerder viel het product Curcuma Longa al in de prijzen. Het product eindigde in de top 5 door consumenten hoogst gewaardeerde zelfzorg-producten van 2018 en won daarmee voor Golden Naturals een Supernova Award.