NIMA PRESENTEERT: Mastercourse Ondernemerschap, Het Businessplan volgens de BITSING-methode

Categories De wereld van BitsingPosted on

Amsterdam, hoofdkantoor NIMA
4 april – 17:30 – 21:00

Op woensdag 4 april 2018 ORGANISEERT HET NIMA SAMEN MET HET MKB FORUM de eenmalige Masterclass van Frans de Groot, de grondlegger van de BITSING-methode, en hoor hoe u aan de hand van zeven revolutionaire stappen, een praktisch businessplan voor uw eigen organisatie opstelt!

Ontdek hoe de Bitsing-methode vele duizenden organisaties over de wereld in de praktijk heeft geholpen met een adembenemende omzet en rendementsgroei – van ’s-werelds grootste multinational tot en met de kleinste ondernemers en startups.
Ervaar zelf hoe en waardoor BITSING zich heeft bewezen in de meest uiteenlopende branches en meest moeilijke markten en ontdek wat deze methode voor uw organisatie kan betekenen en het optimale uit uw bedrijf haalt.

  • Formuleer uw meeste essentiële doel;
  • Maak de juiste keuzes en focus op basis van harde feiten;
  • Ontdek het ‘Gouden Ei’, waarmee u onverslaanbaar bent;
  • Word effectief;
  • Voorspel de resultaten en rendementen van uw acties;
  • Waarborg de continuïteit van uw organisatie.

Kortom, verhoog uw omzet en rendementsgroei met deze beproefde methode met de NIMA Mastercourse Ondernemerschap: Het Businessplan volgens de BITSING-methode!

Inschrijven

Meer mastercourses

TV-interview New York

FRANS DE GROOT is #1 bestsellerauteur en grondlegger van de BITSING-methode. Wereldwijd helpt hij organisaties en mensen succesvol hun doelen te behalen. Hij doceert BITSING in het Europese Masters Programma en aan verschillende universiteiten en hogescholen. Zijn methode wordt in Nederland gedoceerd in een erkend post-hbo-opleidingsprogramma.