NIMA presenteert: Masterclass Bitsing

Categories Geen categoriePosted on

Woensdag 4 april, de NIMA Masterclass zit erop:

”Bedankt voor al je enthousiasme en inspiratie gisteren”.

“Mooie methode heb je met Bitsing.”

“Thanks voor je – nu al – inspirerende avond bij NIMA.”

“Was enorm inspirerend. Nu aan de slag met alle opgedane kennis en inzichten”

“WoW wat een power! BITSing methode voor Ondernemers door Frans de Groot. Echt een aanrader!”

 “Wat een uitstekende mastercourse gisterenavond van Frans de Groot…heel pragmatisch en direct toepasbaar in je bedrijf. Een absolute aanrader. Geen hoogdravend gedoe, maar definiëren van concrete doelstellingen op basis van cijfers en feiten en MEETBAAR|VOORSPELBAAR resultaat; ik zou zeggen gaan als je ambitieus bent!!!!”

Veel te weinig, maar gelukkig toch nog drie keer per jaar geeft de grondlegger van Bitsing een heerlijk inspirerende Masterclass over zijn methode. Hoe je er het perfecte businessplan mee maakt, of ontdekt hoe vele duizenden organisaties over de wereld zijn geholpen met een adembenemende omzet en rendementsgroei, en niet te vergeten met het werven van toptalent in onmogelijke markten, het vergroten van de motivatie en prestaties van medewerkers, het veranderen van gedrag. Welk doel heb jij eigenlijk voor ogen?

Na een periode van meer dan twintig jaar van wetenschappelijk en praktijkonderzoek (honderden bedrijven, organisaties en personen zijn al die jaren gevolgd bij het behalen van hun doelen) ontdekte Frans de Groot de zeven revolutionaire inzichten die leiden tot onherroepelijk succes. Dat je in zeven stappen probleemloos en versneld doelen bereikt.

Hij heeft die inzichten vertaald naar een zevental tijdloze factoren en daar – samen met een aantal universiteiten – modellen omheen gebouwd, zodat het niet zo ingewikkeld is om ermee aan de slag kan.

Tijdens zijn Masterclasses neemt Frans de Groot de deelnemers mee langs de zeven succesbepalende factoren en modellen, en laat zien dat het behalen van de moeilijkste doelen kinderlijk eenvoudig is.

Ok, hier zijn dan die zeven factoren (en weet je meteen wat er in de masterclass aan de orde komt):

 

  1. Er is slechts één enkel doel dat cruciaal is voor het voortbestaan van je organisatie: het Continuïteits-doel. Je gaat met de MC weten wat dat is en die van jezelf formuleren.

 

  1. Hoe fijn is het als je er zeker van bent dat je je doel altijd bereikt? Dat gaat je lukken door je keuzes en focus te baseren op feiten. Gehoord van de ‘Potloden-filosofie’? Die helpt je aan de feiten en dat je prioriteiten en focus juist zijn

 

  1. Alleen als je onverslaanbaar bent geef je anderen het nakijken. Je bent onverslaanbaar als je niet te kopiëren bent. Hoe kom je achter de niet kopieerbaarheid van jouw bedrijf of organisatie? Nou, dan zal het niet-kopieerbaarheidsmodel je enorm inspireren.

 

  1. Als je alles uit iedere persoon in een markt en doelgroep weet te halen, bereik je het ongelofelijk maximale resultaat. Daar liggen slechts een 6-tal acties aan ten grondslag. Ja, slechts zes! De zogeheten zes acties van het BITSER-model. Je gaar ermee werken.

 

  1. De dingen hebben pas nut als ze effectief zijn, het beoogde werk voor je doen. Maar wat ligt nu echt ten grondslag aan effectiviteit…zes woorden, die je als je ermee geconfronteerd bent nooit meer van je leven loslaat!

 

  1. De resultaten van je acties vooraf voorspellen kan niet, horen wij bijna altijd zeggen! Nou, dan weten degenen die dat zeggen niet hoe dat moet. Het voorspellende model van de Bitsing methode doet je resultaten van je activiteiten voorspellen nog voordat je ze uitrolt. Succes verzekerd!

 

  1. Als onderneming is het wel belangrijk dat je financieel rendement maakt. Op z’n minst geen verlies. Want, dan is het snel gedaan. De laatste stap, die grondlegger Frans de Groot gaat behandelen is het model van zijn Bitsing-methode waarmee je altijd minder geld en energie in activiteiten investeert dan dat deze zullen opbrengen. Je gaat voorspellen wat de positieve rendementen zijn van je geplande acties. Dat is een prettig vooruitzicht.

 

De volgende NIMA Masterclass staat alweer in de startblokken. Zodra de data bekend zijn laten we het je weten. Klik hier en je ontvangt ze automatisch in je emailbox.