58% meer afspraken voor Kröller Boom

Categories Geen categoriePosted on

Kröller Boom is een team van ervaren specialisten op het gebied van corporate risk en human capital. Meer dan de helft van de grote private equity investeerders in Nederland kiest voor Kröller Boom als partner. Zij hebben diepgaande kennis van de (inter)nationale markten en de laatste ontwikkelingen. Zij realiseren substantiële kostenreducties, krachtig risicomanagement en gezonde arbeidsrelaties.

Garanties voor groei

De eerste BITSER-activiteit van Kröller Boom heeft gerealiseerd in een groei van afspraken met 58%.

Na een periode van voorbereidingen, waarbij Kröller Boom haar eigen op de Bitsing-methode gestoelde plan heeft opgesteld, heeft deze verzekeraar de garantie dat hij zijn groeidoelstellingen gaat bereiken.

Een eerste stap is gezet naar het bewerken van de eerste drie ‘BITSER-treden’. Met gerichte programma’s, zoals interviews in het Financiële dagblad en de Financiële Telegraaf, een seminar-event en daarom liggende uitnodigingen en (online) campagnes, die elk zijn waar gemaakt met de revolutionaire Bitsing-technieken, is het eerste resultaat een feit: 58% meer afspraken met hoog potentiële prospects dan het doel.

Ook de boodschappen van Kröller Boom naar zijn doelgroepen zijn aan de Bitsing-methode aangepast. Zo is de verzekeraar als enige in de branche in staat om grenzen te verleggen. ‘Pushing the limits’ noemen zij dat. Verzekeren is namelijk niet alleen het afdekken van risico’s, maar ook het mogelijk maken van groei door continu vooruit te kijken en ontwikkelingen en alternatieven pro-actief in te zetten voor klanten. Ben je CEO, CFO of HRO dan weet je dat dit in de verzekeringsbranche een uitzonderlijke competentie is. Zo vertelde Niek Post van Kröller Boom dat hij zich ook richt op nieuwe risico’s voor het bedrijfsleven. “Zoals datalekken, of overstromingen door het steeds extremer wordende weer.”

Door risico’s, kosten en beheer voor organisaties te reduceren en complexe problemen te voorzien en te vereenvoudigen, is er meer te realiseren met minder. Gezond kapitaal, zowel in geld als medewerkers, biedt uiteindelijk de beste garantie om ook in de toekomst te kunnen blijven ondernemen.

Geef een reactie