Continuïteits-doelen behalen in tijden van crisis

Categories Bitsing, FeaturedPosted on

De Bitsing Company is in samenwerking met Bitsing Academy en vele anderen het Bitsing Remote Continuïteits-programma gestart. Dit webinar programma is opgezet om bedrijven, organisaties, instellingen en hun medewerkers op afstand (remote) te helpen bij het behalen van hun Continuïteits-doel. Daarbij gebruikmakend van de componenten van de Bitsing-methode.

Is het Continuïteits-doel eenmaal gehaald, dan is het cruciale voortbestaan gewaarborgd!

Het webinar programma bestaat uit lezingen, inspiratie sessies, opleidingen, workshops, trainingen, masterclasses en coaching.

Het eerstvolgende webinar is op 1 april (16.00 – 17.00) gepresenteerd door BOOSTZ. Een gratis webinar welke wordt gegeven door Frans de Groot, grondlegger van de Bitsing-methode. In een uur tijd neemt hij je mee in de Wereld van Bitsing en laat hij zien hoe talrijke andere organisaties over de wereld met onderdelen van de Bitsing-methode doelen hebben bereikt die voor onmogelijk haalbaar werden gehouden.

Schrijf je hier in (het is een gratis webinar) en laat je verwonderen. Het ongeloof dat doelen bereiken waar velen vandaag alleen nog maar van dromen onmogelijk haalbaar zijn zal na de inspiratiesessie van Frans de Groot in één keer getransformeerd zijn naar de overtuiging dat het kan.

Tot 1 april…

…WE GAAN ERVOOR!