Het evenement ‘Groeien zonder schade’ (je kunt erbij zijn. Gratis!)

Categories De wereld van BitsingPosted on

Pakhuis de Zwijger, 13 September 20.00u, Amsterdam

Het evenement ‘Groeien zonder schade’ (je kunt erbij zijn. Gratis!)

Reserveer je plek(ken) hier: http://bit.ly/2hBTAJH

De transitie naar een duurzame samenleving lijkt heel complex. Toch is het dat niet! Frans de Groot – grondlegger van de Bitsing-methode – is in Nederland laat je op deze avond zien hoe je probleemloos groeidoelen kunt bereiken, zonder dat dit ten koste gaat van jezelf, mens, maatschappij en milieu.

Iedereen moet groeien. Bedrijven in omzet. Onze overheid in belastingopbrengsten. Goede doelen in donaties. Wij, de mens in geluk, carrière, inkomen, onze relaties.

Er zijn echter talloze situaties te vinden waarbij de wens om te groeien zich omturnt in schade. Denk daarbij aan banenverlies en massa ontslagen, veel te hoge werkdruk, verspilling of vervuiling, dat ene laten dat je zo graag wilt doen.

Hoe kun je je groeidoelen bereiken zonder dat het ten koste gaat van jezelf, een ander, milieu of maatschappij?

Pakhuis de Zwijger – hét culturele onafhankelijke platform van en voor de stad Amsterdam – organiseert in samenwerking met BIS Publishers het evenement ‘Groeien zonder schade’. Aan de hand van een wervelwind aan wetenschappelijk beproefde technieken en talrijke praktijkvoorbeelden laat Frans de Groot je op deze avond zien hoe kinderlijk eenvoudig het is om te groeien zonder enige schade.

Wees erbij (het is eenmalig en gratis) en reserveer je plek(ken) vandaag nog hier: http://bit.ly/2hBTAJH